Dickvanveen
Mijn deelname aan de  WalkBikePlace conferentie

26-08-2020 | 12:25

Mijn deelname aan de WalkBikePlace conferentie

Met veel plezier nam ik deel aan de WalkBikePlace conferentie van 6-9 augustus 2020. Deze conferentie, die eigenlijk in Indianapolis zou plaatsvinden en dit jaar digitaal was, draait het om de fietser, de voetganger en openbare ruimte. Met name in autominded Noord-Amerika delven zij nogal eens het onderspit. Mijn druk bezochte presentatie 'From Amsterdam with Bicycle Love' toonde innovaties uit Nederland en Amsterdam op fietsgebied. Dankzij lessen uit Nederland en Europa - en de internationale ontwerpkennis die ontwerpers zoals ik meebrengen -  sijpelen stukje bij beetje door, en transformeren de VS en Canada langzaam van een autogerichte tot een meer mensgerichte openbare ruimte.